maanantai 14. helmikuuta 2011

Blue Monday

Sartorialistin blogissa oli tämä ihana kuva Helena Christensenistä ja Michael Stypesta. Heidän onnessaan on jotain hykerryttävää. Siinä ovat minun teini-iästäni tutut tyypit seestyneinä ja aikuistuneita, toisensa löytäneinä. Tosin Stype on kautta aikain ollut kiltein musiikkimies, jonka tiedän. Helena sen sijaan on ikuinen hottis ja ehtinyt myös säätää kaikenlaista.

Pariskunnan tyylikin on pistämätön, yhteen matchaava koboltti on huikean upea! 

Maanantain kunniaksi ja ihanan parin sinistä teemaa mukaillen tässä Nouvelle Vaguen Blue Monday:

2 kommenttia:

 1. Kiva kuva, mutta jäin miettimään, että ovatko he oikeasti pariskunta..tietääkseni Helena on seurustellut Interpolista tutun Paul Banksin kanssa. Luin myös kommentit, ja joku sanookin heitä hyviksi ystäviksi ja netistäkään en löytänyt tietoa erosta :) Oikeasti on aivan sama mitä yksityiselämässä tapahtuu, mutta Interpolia fanittaneena on tavallaan mielenkiintoista tietää mitä Paulin yksityiselämään kuuluu ;)

  VastaaPoista
 2. Hei hitsin hitsi. Nyt taisi käydä niin, että rakastuin päässäni syntyneeseen tarinaa ja kuvittelin heidät yhteen. Kiitos oikaisusta J!!!!!!
  Kun äsken googlettelin löysin ainoastaan huhuja asiasta ja jossain heidät mainittiin ystäviksi - mikä varmaan pitääkin paikkansa.
  Hieno homma sinänsä - näin ystävänpäivän kunniaksi - ystävyys on tosi jees...

  Löytyi muuten aika söpö haastattelu vuodelta 2004: http://observer.guardian.co.uk/omm/qanda/story/0,11109,1173819,00.html

  VastaaPoista