maanantai 4. maaliskuuta 2013

Boob

Ai mitä kuuluu tänään. No imetystä kuuluu ja verkkoshoppailua. Teen sitä samaa, kuin ilmeisesti kaikki muutkin kotona olevat pienten vauvojen äidit tekevät kun pakkasta on enemmän kuin -10.  Surffaan netissä ja ostan vaatteita itselle ja vauvalle. Itselle tehdyt ostokset voi kiteyttää tällä hetkellä yhteen sanaan: Boob.
Asiaan vihkiytymättömille selvennykseksi, että kyseessä on ruotsalainen merkki, joka tekee vaatteita imettäville ja raskaanaoleville. Tilasin kaksi imetyspaitaa ennen vauvan syntymää ja ne olivat Boobin. Olen ollut niin tyytyväinen sekä mallin toimivuuteen että laatuun, että nyt en edes harkinnut ostavani muuta. Boobin malli sopii tyyliini, koko on sopiva ja värit ovat pysyneet tuhannessa pesussa täydellisesti.

Ennen vauvan syntymää ajattelin, että en viitsi ostaa uutta garderoobia, vaan käytän omia vaatteitani, niitä joita pystyn. Rauskausaikana tämä sujui hyvin. Omat vanhat vaatteet, tunikat ja joustavat mekot menivät päälle ihan loppuun saakka. Ostin koko raskausaikana vain parit äitiyshousut työkäyttöön.

Nyt imetyksen myötä olen sitä mieltä, että oma imetykseni sujuu helpoimmin imetyspaidassa. Tavalliset paidat joko paljastavat liikaa tai ovat hankalia avata, kun vauva on nälkäinen ja rinta pitäisi saada esiin äkkiä. Boob on siis säästänyt sekä minun että vauvan hermoja merkittävästi. Ainoa ongelmani on ollut se, että koska Boobit ovat niin käteviä, käytän niitä koko ajan, ja siksi ne ovat jatkuvasti pesussa. Lisää siis tarvittiin. Tänään ostoskoriin sujahti myös kesän tarpeiksi toppeja ja t-paitoja. paljon muuta ei sitten varmaan tule shoppailtuakaan, koska imetys jatkunee yli kesän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti