tiistai 3. marraskuuta 2009

Little Miss Sunshine

Katsoimme viikonloppuna todellisen hyvän mielen elokuvan. Eihän se nyt mikään elämää suurempi ollut, mutta siitä tuli lämmin ja onnellinen olo. Lämpimästi suosittelen katsomaan Jonathan Daytonin ja Valerie Farrisin ohjauksen Little Miss Sunshine (2006). Leffa sai aikoinaan Oscarit parhaasta miessivuosasta ja alkuperäiskäsikirjoituksesta, joka onkin aika loistava. Tragikoomista amerikkalaisen unelman saatiiria hieman Raymond Carverin henkeen (ei tosin yhtä synkeä). Elokuvassa hullunkurinen amerikkalainen perhe matkaa romulla volkkarillaan Californiaan lasten missikisoihin toteuttaakseen kuopuksen unelman.

Wikipediasta löytyi muuten sellainen tähdellinen tieto, että perheen auto on Volkswagen Transporter 2 Microbus. Syötävän suloinen!

3 kommenttia:

 1. Arvaa kuka katsoi tuon eilen :) Hassu sattuma.

  VastaaPoista
 2. hih kleinbus on mun ehdoton suosikkiauto. Muistatko meidän hääkutsun - siinä oli kaksi tuollaista vierekkäin ja rekkareina PA-SI ja MAR-JA :)

  VastaaPoista
 3. @Oliver: Haha! Olispa pitänyt arvata. Mistä näitä hassuja sattumia oikein tulee? :)

  @Marja: No hyvinkin muistan hienoimman hääkutsun jonka olen koskaan nähnyt!! Se on edelleen tallessa ja olen jopa joskus miettinyt, että pitäis se skannata ja käyttää kuvituksena (luvan kysyisin kyllä), mut en oo saanut vielä aikaiseksi.

  VastaaPoista