torstai 10. maaliskuuta 2011

Keräilijät

Tänään ilahdutti keräilijä -blogi A Collection a Day 2010. Projekti on mitä ilmeisimmin vuoden vaihteessa päättynyt, mutta se on silti mitä hauskin. Blogissa on ilmestynyt joka päivä kuva yhdestä kokoelmasta tai sen osasta. Kuvassa oleva kokoelma koostuu tietysti nyrkkeilijöitä esittävistä valokuvista. Miten ihana!

En ole itse virallisesti kerännyt koskaan mitään, mutta on yhtä ja toista, mitä tapaan pistää talteen. Minulla on esimerkiksi iso lasipurkki täynnä shampanja- ja kuohuviinipullokorkkeja, joita olen pistänyt talteen kaikissa tärkeissä tilaisuuksissa elokuusta 2007 alkaen. Silloin vietettiin erästä 28-vuotissyntymäpäivää. Nyt korkkeja on jo vaikka kuinka paljon. Tykkään shampanjasta ja sitä on tullut juotua. 

Muita, ei niinkään tarkoituksellisesti, vaan sattumalta kerääntyneitä ovat pienet lumisadepallot. Erityisesti matkamuistosellaiset ovat niin ihastuttavan kitchejä. Lisäksi olen saanut lahjaksi pari miniatyyriautoa.

Keräily olisi hauskempaa, jos olisi tilaa, johon harrastustaan voisi laittaa esille. Esimerkiksi astioita olisi meikäläisen aivan mahdotonta ryhtyä keräämään, ei mahtuisi mihinkään moinen kokoelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti