torstai 7. tammikuuta 2010

Helvetes Jävla Skit

Hiljainen rytmi töissä aikaansaa kiusauksen päivittää blogia työajalla. Käytävillä on hiiren hiljaista, ei ketään missään. Ulkona sakea lumipyry. Rästitöitä piisaa. Mutta mistä löytäisi pienessä flunssaköhässä, jo valmiiksi hitaana, motivaation tehokkuuteen?

Löysin tällaisen puhuttelevan kuvan uudesta blogituttavuudestani: i lay my hat and wish to stay. Loistavia kuvia ihan tavallisista, mutta tosi kiinnostavista kodeista.
Kiinnittäkää huomio kuvan vasemmassa alakulmassa olevaan tauluun. Miten sytyttävä viesti: Helvetes Jävla Skit.
Repesin, kun näin tämän, ja nyt tuntuu siltä, että taidan tarvita tällaisen huoneentaulun. Tammikuu olkoon siis käsityökuukausi. Teen ristipistotyönä seinälleni tällaisen. ;)

Tammikuu on hyvällä alulla muodostumassa myös home improvement -kuukaudeksi. Käytin loppiaisestani pari tuntia rikkinäisen keittiön lampun korjaamiseen. Ja kas, nyt on katossa monen kuukauden odottelun jälkeen valo! Alkoi sisuunnuttaa se, että jos olisi kyse jonkun muun kodista, en missään nimessä hyväksyisi ajatusta, että jotain ei voi tehdä itse. Omalla kohdallani sen sijaan olen silkkaa vetelyyttäni valmis ajattelemaan, että lampun korjaamiseen tarvitaan mies. Hoh hoh, paljon tarvitaan vielä asennekasvatusta!

2 kommenttia:

  1. Loistava taulu.
    ISkee minunkin huumorintajuuni.

    VastaaPoista
  2. Hei Violet!
    Onpa hienoa törmätä sinuun täällä omassa blogissa. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja kiitän. Piilomaja on ihana!

    VastaaPoista