maanantai 25. tammikuuta 2010

Syntymäpäivä / Födelsedag

Poikaystäväni täyttää tänään vuosia. Se on hassua. Muistan miten sain häneltä vuosi sitten FB-viestin: "Olen baarissa juhlimassa syntymäpäivääni. Olisi hauskempaa jos olisit täällä myös."

Ensi tapaamisestamme oli silloin kulunut viikko. Tutustuimme 17. tammikuuta, kun olin taas pitkästä aikaa käymässä Tanskassa. Olimme samassa baarissa, samassa porukassa, oli melkoisen mieleenpainuvan hauska ja huvittava ilta ja yö. Seuraavana aamuna en voinut lopettaa nauramista, tapahtumakäänteet olivat olleet niin merkilliset. Legenda elää edelleen. :)

Oli aika fantastista viettää tänään syntymäpäivän aamua yhdessä, tai aamuyötä pikemminkin, lentokone vei minut kotiin jo ennen sarastusta.

Aika paljon on nimittäin virrannut vettä Vantaanjoessa kuluneen vuoden aikana. Hyvää vettä enimmäkseen, jos kohta virtaan mahtuu muutama myrkyisä pyörrekin. Totesin viime yönä, että vaikka aikaa kuluu, ei välimatkaan totu. Lähtemiseen ei totu. Yksin olemiseen ei totu. Mutta erossa olon oppii kyllä tavalla tai toisella sietämään, vaikka ei ehkä sentään hyväksymään. Ja kulkurielämään tottuu. Siihen, että on aina tavallaan kahdessa paikassa yhtä aikaa. Nykyhetkessä ja viime tapaamisen muistoissa tai seuraavan lähdön odotuksessa ja jossain niiden välimaaston turtumuksessa.

Voi ajatella, että on oikeastaan aika ihmeellistä, että olemme kaikista hankaluuksista huolimatta tässä pisteessä, ja ehkä pidemmällä kuin koskaan. Minusta se kertoo meistä jotain hyvää. Olemme siis aika hyviä yhdessä. Rakastavia kumpainenkin.

Tässä ruotsalainen Hoffmaestro, johon poikaystäväni tutustutti minut aika suhteen alkumetreillä. Meistä molemmista se on hauska bändi! Tämä Seize the day -kappale kertokoon nyt vähän niinkuin siitä, mistä meidän suhteessa on kysymys. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti