keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Clap Your Hands Say Yeah

Tänään alkoi sataa juuri silloin, kun minun piti lähteä töistä kotiin. Onneksi olin eilen kaukaa viisaana ja auringosta huolimatta kantanut kumisaappaat kassissa konttorille ja siinähän ne nyt odottelivat mitä sopivimmalla tavalla, juuri kun niitä kipeästi tarvittiin.

Tänään pilvisenä ja vähän ankeana keskiviikkona minua ilahdutti tämä mainion Clap Your hands Say Yeah -bändin Over and over again -kappale, jossa on mitä mainioin video. Suosittelen. Videota katsoessa tuli muun muassa mieleen, että tarvitsisin tuollaiset tikkaat kotiin. :)Tänään aion lintsata jumpasta ja lenkkipolulta ja linnoittautua kotiin harjoittelemaan juhlakampauksen väkertämistä. Huomisesta iltapäivästä alkaen elämä on nimittäin yhtä juhlaa peräti kolmen päivän ajan, kunnes sunnuntaina voin taas vetää farkut jalkaan ja mennä saappaa savessa (todennäköisesti) festareille töihin.

Maailma kylässä Kaisaniemessä ja rautatientorilla 29.-30.5.2010.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia juhlia ja onnea tanssiaskeliin!

    T:I

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) Ne kaikkein vaikeimmat askellukset jätin väliin, tyydyin vain parvelta ihailemaan hienoa menoa. Kuvia seuraa jossain vaiheessa kun jaksan purkaa kameran ja seuloa tarjonnasta kelvolliset päältä. :)

    VastaaPoista