perjantai 12. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä

Viikonloppu alkoi, mutta olen tietenkin vielä töissä. Lähden esitelmöimään ja emännöimään erääseen "seminaariin". Esitys on vasta sunnuntaina, mutta lähtö jo huomenna. En ole vielä edes aloittanut esityksen tekoa. Tyypillistä.

Hetkellisesti on mielessä käväissyt paniikki ja houkutus sairastua vaikkapa oksennustautiin sopivasti juuri ennen lähtöä. Tosin olisi hirveää jättää ihmisiä pulaan. Enkä ole koskaan pois töistä. Kukaan ei uskoisi.

Olen tehnyt koko päivän kaikenlaisia muita töitä, jotka pitää saada ensi viikon alkuun mennessä valmiiksi. Osa on valmiina, mutta esim. eräs markkinointisuunnitelma vasta vaatimattomalla idulla. Läkähdyttävää.
Pitää tulla huomenna heti aamusta takaisin toimistolle puristamaan keskeneräisiä valmiiksi. Joskus toivoisin, että voisin tehdä työkseni jotain sellaista, mikä ei vaatisi ollenkaan omaa ajattelua, vaikkapa elintarvikkaiden pakkaamista tai lahjojen paketointia. Urakka olisi jotenkin helpommin hahmotettavissa.

Noh, sunnuntaina on ystävänpäivä ja sen kunniaksi lähetin ruotsalaiselle ystävänpäiväkortin. Hän saa sen tietenkin vasta pari päivää ystävänpäivän jälkeen, mutta ei se mitään. Minä olen sellainen, en koskaan muista mitään ajoissa.
Oikeastaan kyseessä ei ole vain yksi kortti vaan sarja viestejä. Teema on 12 things I love about you. Tämä ei tietenkään ole oma ideani, vaan kuten kunnon copycat ikään, löysin sen blogista. Tässä on muutama näyte, niin saatte käsityksen mistä on kysymys.

Koska en ole lähettänyt yhtää ystävänpäiväkorttia ystävilleni, esitän mitä lämpimimmän ja kiitollisimman ystävänpäivätervehdyksen kaikille. Minä niin kovasti paljon pidän teistä kaikki ystävät!

Hyvää viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti