keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Asioita joista pidän: Punainen

Rakastan punaista juuri nyt. Se on vertaansa vailla oleva tehosteväri, mutta kuten esimerkiksi nämä kuvat todistavat, aivan omaa luokkaansa myös kokonaisuuksissa. Näissä Brad Goreski keikaroi Bossin puvussa. Haluaisin samanlaisen kirkkaanpunaisen puvun. Minusta se on äärettömän seksikäs. Herran asusteetkin ovat toki aivan fantastiset.


Käytän punaista tosi vähän. Mieleen tulee vaatekaapistani näin äkkiseltään vain yksi ainoa kirkaanpunainen mekko. Ja tietenkin pääsiäislomalla valmistunut massiivinen kaulaliina. :) (josta kuvia myöhemmin) Väri kyllä mielestäni sopii minulle hyvin - ainakin sen tietyt sävyt.


Minulla on pitkään ollut punainen muistikirja. Se on ainoa oikea, jonka nykyisin enää huolisin. Vahakantinen, kuminauhalla; pitää ne monet tärkeät paperit kurissa. Kun edellinen täyttyy, ostan uuden. Paljon muuta punaista en sitten mukanani kannakaan. Vaatteeni ovat lähes kauttaaltaan sinisiä, mustia ja harmaita. Niukka paletti. :) Hirveän harvoin kyllä edes nään kaupassa mitään punaista, mitä haluaisin ostaa. Se on aika harvinainen.

Kuvat: Stockholm Street Style

Ps: Kuljeskelin eilen keskustan Stockmanilla ja törmäsin samanlaiseen kirkkaanpunaiseen jakkupukuun Bossin osastolla. Hirvittävän kallis se tietenkin on, mutta ah, niin ihana. Sen käyttö esim. työtilaisuuksissa vaatisi kyllä melkoista pokkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti