sunnuntai 1. elokuuta 2010

Elokuu, kotiinpaluu


Palasin iltapäivällä Suomeen. Kuukauden mittainen kesälomani päättyy tänään. Se oli mahtava, paras lomani koskaan!!! Huomenna takaisin sorvin ääreen. Tietysti pikkuisen ketuttaa, mutta itse asiassa yllättävänkin vähän.

Olen tällä hetkellä aivan hirveän onnellinen - me olemme aivan hirveän onnellisia! Ja niin uskomattoman rakastunut, että en olisi voinut vuosi sitten arvata, että tämä tunne minun pääni sisällä voisi kasvaa moisiin mittasuhteisiin. Olen niin varma tästä. Se on upeaa!

Edessä on tietysti taas pitkä talvi ja paljon erossa oloa, mutta jotenkin se ei juuri nyt pysty masentamaan. Kaikki on niin kovin hyvin. Kaikki on niin kokonaista. Ainakin vielä tänään. :)

Minulla on hirveän paljon kuvia lomalta, en jaksanut päivittää niitä tänne pitkin matkaa. Ehkä laitan joitain mukavimpia ensi viikolla ja kerron samalla lisää niistä retkistä, joita teimme.

Tämä kuva on otettu perjantaina Tukholmassa, Drotningholmin linnan puiston laidalta. Linna sijaitsee Ekerön saarella, Tukholman länsipuolella. Saari on ihana maalaisidylli ja linnan puisto on loistava piknikpaikka. Ehkä vähän kaukana keskustasta, mutta ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Rento!

Lisää linnasta: www.royalcourt.se

5 kommenttia:

 1. Taina!! Mitäköhän oikein on tapahtunut elämässäsi!? Olen niin jäljessä blogistasi ja toivoisin niin että nähtäisiin pian. Toivottavasti toiveeni toteutuu...!

  VastaaPoista
 2. Moi Lotta! Ihana kuulla susta. Sain kutsun teidän tupareihin, mutta en ole vielä vastannut, kun samalle viikonlopulle on (taas) eräs toinen meno kotipuolessa, kaverini konsertti, enkä ole vielä päättänyt miten junailen asian.

  Mitään erityistä uutta ei ole tapahtunut elämässä, olen rakastunut samaan ihmiseen kuin viimeksikin kun nähtiin. ;)
  Suhde vaan on nyt loman jäljiltä enemmän voimissaan kuin koskaan ja olen jotenkin varmempi tekemieni valintojen suhteen.

  Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun tulit takaisin. Lähettelin sinulle Tanskassa tekstareita mutta ilmeisesti et ollut Köpiksessä, vaan jossain ihan muualla tai sitten sinulla vaan ei ollut Suomi-puhelinta toiminnassa.

  Nähdään pian.

  VastaaPoista
 4. Kuulinkin, että olitte tulossa, mutta ehdin lentää Tukholmaan jo keskiviikkona. Te taisitte saapua torstaina kaupunkiin.

  Tuli mieleen, että onkohan sulla mun vanha puhelinnumero. Suljin sen jokin aika sitten ja nykyisin on vain työkännykkä. Tai sitten olin jossain katveessa. ;)

  VastaaPoista
 5. Juujoo - minulla on puhelimessa "Taina" ja "Työ Taina" eli ilmeisesti tuo jälkimmäinen on käytössä. Tekstarit laitoin ensimmäiseen. Päivitän tilanteen puhelimeeni. Eli Työ Taina on Taina.

  VastaaPoista