keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ihana ralli

Voimaa kaikkien keskiviikkoon! Minulle sitä antoi tämä Frida Hyvösen ihana ralli Birds:En jaksaisi vetää työviikkoa läpi ilman musiikkia. Tiedättekö sen mahtavan tunteen, kun joskus jonkun umpimähkään valitun artistin umpimähkäinen biisi kolahtaakin ihan sattumalta juuri siihen hetkeen ja tunnelmaan ja kertoo siitä kaiken. Tai toisaalta muuttaa sen kokonaan.

Tänään se oli Hyvönen ja Birds. Yhtään lintua ei kyllä näy lähimaillakaan, ei ole näkynyt koko päivänä. Jotenkin tämä nonsence vaan kolahtaa juuri tällaisena tuiki tavallisena keskiviikkona. Päivänä, jossa ei ole mitään sellaista, joka tekisi siitä tippaakaan erityisen. Tällaisena päivänä pitäisi karata töistä ja lähteä vaeltelemaan auringonpaisteessa päämäärättömästi pitkin Helsingin rantoja. Seisahtua ajoittain ja katsella ympärilleen. Kellä on tämä mahdollisuus, tehköön niin heti! Minä jatkan sillä välin täällä toimiston kelmeän loisteputken valossa elinkeinopoliittisen ohjelman lukemista.

Jos on aikaa, kannattaa katsoa myös, miten Hyvönen & Co vetävät Birs-biisin pukuhuoneessa acapellana. Hauskalta kuulostaa. Okeastaan kannattaa katsoa, vaikka ei olisi aikaakaan. Niin minäkin tein. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti