keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Miksi ei ihan itse?

Idolini, ihanan Piilomajan ihana Violet, oli kutonut todella kauniin villatakin ohjeella, joka oli peräisin Vogue Knitting -sivustolta. Se jotenkin innoitti minua laajentamaan kutomisharrastustani uusille urille. Pienten asusteiden sijaan voisin kunnianhimoisesti tuottaa jopa kokonaisia vaatekappaleita: villatakkeja tai -paitoja. Ei sellaisia perinteisiä neulepuseroita, vaan jotain modernimpaa, sellaista mitä voisin kaupastakin ostaa.

Violetin villatakki on aivan ihana, mutta nyt olen hurahtanut myös muihin Vogue Knitting ohjeisiin. Liityin myös Vogue Knitting FaceBook -ryhmään. Sen kuvasaldosta löytyi esimerkiksi tämä yllä oleva, mielestäni varsin tyylikäs, huppuneule. Se näyttää paitsi hyvältä, myös ennen kaikkea helppotekoiselta. Säkkimäinen putkilomuoto antaisi varmasti anteeksi, vaikka ei olisikaan kovin tarkkalaskuinen kaventelija.

Kevään kunniaksi alkanut houkuttaa erityisesti puuvillalanka, jonka pehmeä, venyvä luonne on tosi miellyttävä. Syvän musta tai tummansininen ovat päällimmäisinä mielessäni. Kapea väripalettini on jo laajentunut tarpeeksi punaisen kaulaliinaprojektin myötä. Ylläoleva teräksen harmaa neulepusero/-tunika on ihan minua. Se voisi olla haaveissa häämöttävän kesäloman suuri neuleprojekti.

Kuvat: Vogue Knitting ja Stockholm Street Style

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti