perjantai 16. lokakuuta 2009

Muistoja Pariisista

Viikko on loppua kohden kääntynyt vähän parempaan suutaan. Samoin mielialani. Ehkä johtuu siitä, että viikonloppuna on tiedossa peräti kahdetkin juhlat; parhaan ystäväni syntymäpäiväbileet ja eräät maisterisjuhlat. Tänään oli myös varsin antoisa aamupäivä, vaikka heräsinkin myöhässä ja jouduin menemään likaisella tukalla töihin. Tunnelmaa kohotti tosin se, että sain vetää jalkaan uudet huippuviileät farkut ja päivän aloituksena oli ruotsin keskustelutunti. Opettajamme on ihana. :)

Tässä vaihteeksi yksi mukava juttu, josta minua muistutettiin tällä viikolla. En ole vielä itse osallistunut, mutta aion kyllä:

Jaa muistosi meille - me teemme siitä taidetta!
Taideteollisen korkeakoulun valokuvataiteen opiskelijat keräävät muistoja, jotka liittyvät Pariisiin. Kysely on osa työpajaa, jonka tarkoituksena on koota kuvallinen kaupunkikertomus Pariisista.

Opiskelijat käyttävät kerättyjä tarinoita lähtökohtana omille valokuvatulkinnoilleen, jotka syntyvät heidän mennessään kuvaamaan uudelleen paikkoihin, joihin muistot liittyvät.
Työpajan valokuvat julkaistaan näyttelynä Valokuvataiteen Museossa maaliskuussa 2010 ja mahdollisesti kirjana vuoden 2010 aikana. Työpajan opettajina toimivat Andréa Holzherr Magnum-kuvatoimistosta ja Taideteollisen korkeakoulun lehtori Kari Pyykönen.

Muistoja voi jättää osoitteessa:
http://www.webropol.com/P.aspx?id=342897&cid=9902943

Muistot kerrotaan kuvien yhteydessä mahdollisessa näyttelyssä ja kirjassa. Linkkiä saa levittää innokkaille Pariisin matkaajille!

Mitä parhainta viikonloppua toivottaen, Tcai

Ps. Kuva on Liivian talossa -blogista, jonka kuvia rakastan!

2 kommenttia:

  1. Taina,olet mahtava,niin sitä pitää,optimismia,ilonaiheita! Kyllä se siitä, kuinkas sitten käykään...! :)

    Kiitos muistojenjättömahdollisuudesta! Toki en ole ehtinyt Pariisiin vielä...mutta sinne on matka, eräänä kauniina päivänä.

    Vielä parempaa viikonloppua minulta sinulle! L.

    VastaaPoista
  2. @ Lotta: Kiitos! Lämmittää kovasti!

    VastaaPoista