tiistai 20. lokakuuta 2009

Sartorialist

Hei, bongasin juuri Sami Sykön kuvan The Sartorialist -blogista. Muutama muukin suomalainen oli jo ehtinyt kommentoimaan. Hurjan söpöä! Käykääpä katsomassa, klassinen sammari-kauluspaita-neule -tyyli, mutta mausteisena lisänä purppuran värinen käsveska ja sopivan sotkuisesti ja ah niin tyylikkäästi (lue: pariisilaisesti) kietaistu huivi.

Minua on ehtinyt muuten jo huolestuttaa, miten käy Samin blogin, kun hän siirtyy luotsaamaan Gloriaa. Toiveikkaana toivon, että se säilyy. Tai ehkäpä blogikin siirtyy.

Bloggareista puheen ollen näin aamun työmatkalla Lakerilla -blogia kirjoittavan Tiinan. Hän oli livenäkin tosi tyylikäs! Kiiruhdimme vauhdilla vastakkaisiin suuntiin, en uskaltanut juosta perään ja sanoa, että luen hänen blogiaan. :)

2 kommenttia:

  1. Ohoh, nyt vasta huomasin blogissasi tämän bongaustapahtuman, joka oli kai jo viime viikolta! Missähän me olemme kiitäneetkään tuolloin? =D

    VastaaPoista
  2. Ohikiitäminen tapahtui Aleksin ja Keskuskadun kulmalla. Siinä raksatyömaan kohdalla. Olen varma, että se olit sinä! =D

    VastaaPoista