keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ever Fallen in Love

Uuuh ja aaahh! Jo toinen hehkutuspostaus tänään, kun päädyin Taloussanomien Luova maailma -blogin ääreen. Se on yksi suosikeistani. :) Blogia pitää Pia Sievinen ja meillä on pitkälti sama maku aika monen asian suhteen. No selasin vanhempia postauksia peräti heinäkuun puoliväliin saakka ja mitä silmäni näkevätkään ranskalainen Nouvelle Vague -bändi tulee Helsinkiin keikalle. Soittavat Korjaamolla 3.10.09. Voi onnea!

Nouvelle Vague edustaa juuri sellaista sympaattista, kepeää, mutta samalla surumielisen elämänmakuista pop-musiikkia, josta pidän. Ranskalaisittain yhtyeen perkussiot ovat kohdallaan, mitä arvostan erityisesti. Ihastustani täydentää tietysti se, että bändin levyjen grafiikat ovat huippuviileitä (- voisin kehystää seinälle).

Monen mielestä NV on varmasti hiukan mitäänsanomatonta hissimusaa. Minulle se saa hymyn huulille ja tunnen eläväni. Heti poppivehkeet soimaan: Ever Fallen in Love

Kuva on kotoisin bändin verkkosivuilta: www.nouvellesvagues.com. Sivuilla on myös mm. verkkokauppa, josta ehkä joudun tilaamaan itselleni fanipaidan keikkaa varten. :D

2 kommenttia:

  1. Mä liittyisin niin seuraan, ellei olis just h-hetki hollilla. Mut katotaan jos tää tulee etuaikaa niin saatan olla jo keikkakunnossa.

    VastaaPoista
  2. Mikä se h-hetken tarkka päivämäärä onkaan?

    VastaaPoista