torstai 3. syyskuuta 2009

Tappava väsymys


Olen aivan kuollut! Keskiviikkojuopottelu ei kyllä todellakaan enää sovi kunnolleni. Puhe ja punaviini eivät tahtoneet loppua millään. :) Olen kai menettänyt toleranssin tai jotain, mutta tämän työpäivän "päätyttyä" olen kuin märkä rätti. Olen vielä viettänyt puolet päivästä aivanjavascript:void(0) jumalattoman intensiivisessä workshopissa, joka puristi viimeisetkin mehut. Toimistolta oli vielä iltapäivän ajan (ja edelleenkin) kaikki mahdolliset verkot alhaalla. Voi tsiisus sanon minä! Sain ihan kiitettävästi viritellä milloin mitäkin puhelinta avuksi.

Nyt pitäisi vielä jatkaa työn tekoa, mutta aivoni vaativat tällaista blogipäivityksen mittaista nollausta. Ja ehkä vielä ainakin yhtä kuppia kahvia. Olen siirtymässä seuraavaksi ystävän luokse uuden asunnon katsastukseen, joten kotiin ei tässä välissä kannata lähteä. Pitkä ilta tiedossa, koska pitää vielä pestä pyykkiä ja pakata.

Eilen lähti kortti #8 Tanskaan - ystävälle. Kymmenen pistettä ja kuviteellisen papukaijamerkin saa se, joka arvaa/muistaa, missä jo edesmennyt Restaurant/Café Ribs sijaitsi? Kyseinen postikortti on muuten ihan oikea painettu grafiikan lehti. Suhteellisen eksklusiivista ja tyylikästä markkinointimateriaalia tuottivat, sanon minä!

3 kommenttia:

 1. Osallistun arvoitteluun:
  Siinä rakennuksessa mikä näyttää juuri kuvassa olevalta, Turun jokirannassa.

  Hyvää pitkää iltaa (päiväsi kuulosti hurjalta) ja hirvittävän hyvää jatkoa sille!

  VastaaPoista
 2. No Ribs oli tietysti Pinellan Pylväikössä. Eikö se muka ole siinä enää? Mä olen kaiketi aika out, mutta tuo grafiikkahan puhuu puolestaan.

  VastaaPoista
 3. Heti arvattiin! Voi hitsin hitsi. Oli liian helppo kysymys, tai ehkä johtuu siitä, että siellä on tullut muutamasti notkuttua. Oli muuten minusta Turun ehdottomasti viihtyisin baari ja paras terassi.

  Minun tietääkseni vanhassa Pinellassa ei ole ollut enää vuosiin mitään toimintaa, kun se olisi täydellistä peruskorjaamista vailla. Katto ja ikkunat vuotava jne. Turun kaupunki omistaa kiinteistön, mutta on yrittänyt vuokrata sitä sillä ehdolla, että vuokralainen peruskorjaisi rakennuksen omalla kustannuksella. Kaupunki sitten vähän avustaisi asiassa. Häpeällistä! Rakennus on museoviraston suojelema, eikä remontti ole mikään halpa lysti, kun se on ollut kylmänä pitkään. Kaupungilta taas osoitusta todellisesta "kulttuuritahdosta". Ainakin tämä oli tilanne kun joskus viimeksi asiaa seurasin, mistä tosin kyllä on jo aikaa. Mutta ainakin tänä kesänä rakennus oli minusta tyhjillään, orpona, luukut ikkunoissa.
  Hei, siinä olisi muuten loistava businessidea yrittäjähenkiselle ja korjausrakennustaitoiselle perheenäidille, vaikka sitten kun kuopus jo kävelee. Pistä mietintämyssyyn!

  VastaaPoista